Follow me on Twitter  Follow me on Facebook  

 

LOGO_Live4IT

Joomla

Live4it levert alle websites met het Content Management System (CMS) Joomla.

Benieuwd naar de voordelen van een CMS als Joomla?

Joomla is zéér gebruikersvriendelijk, biedt ongekende mogelijkheden en is één van de krachtigste en meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) wereldwijd. Een aantal voordelen op een rijtje:

Bullet_Orange_small

Joomla is een zeer gebruikersvriendelijk Content Management Systeem omdat je kostenloos zelf je website kunt bijhouden zonder enige kennis van html, ftp of css. Zeggen deze termen je weinig? Dan is Joomla wellicht de juiste oplossing voor je website.

Bullet_Orange_small

Joomla heeft zich inmiddels bewezen als één van de beste systemen op dit gebied. Dit blijkt wel uit het feit dat wereldwijd miljoenen websites gebruik maken van Joomla.

Bullet_Orange_small

Joomla is uitermate geschikt voor dynamische en interactieve websites.

Bullet_Orange_small

Joomla is open source software en tevens gratis verkrijgbaar. Dit in tegenstelling tot andere Content Management Systemen die over het algemeen zeer prijzig zijn. Open source software heeft zich inmiddels bewezen als betrouwbaar alternatief voor dure systemen, denk bijvoorbeeld aan Mozilla Firefox dat inmiddels een marktaandeel heeft veroverd van 25% op het gebied van browsers.

Bullet_Orange_small

Het open source karakter van Joomla heeft als gevolg dat wereldwijd continu wordt gewerkt aan nieuwe uitbreidingen op het systeem. De mogelijkheden om een Joomla website uit te breiden zijn daardoor bijna onbeperkt. Een webwinkel, nieuwsbrievensysteem, foto-gallery, meerdere talen, formulieren: praktisch alles is mogelijk binnen het Joomla-framework.

Bullet_Orange_small

Joomla wordt ondersteund door een zeer grote wereldwijde community van actieve developers. Dit betekent dat het systeem voortdurend wordt doorontwikkeld en verbeterd.

Bullet_Orange_small

De hoeveelheid informatie en ondersteuning die op het gebied van Joomla te vinden is op het internet is zeer omvangrijk.

Bullet_Orange_small

Het aantal bedrijven dat diensten aanbiedt op het gebied van Joomla is de laatste jaren explosief gegroeid.  Ben je niet tevreden over het bedrijf wat je Joomla-website heeft gebouwd of onderhoudt? De universele opbouw van het systeem maakt dat je zeer gemakkelijk kunt overstappen naar een andere dienstverlener. Kortom: je bent niet langer afhankelijk van één, wellicht duur, webdesign- of reclamebureau.

Bullet_Orange_small

Joomla is een webbased-applicatie. Een internetverbinding is het enige wat je nodig hebt om je website te updaten en onderhouden.