Follow me on Twitter  Follow me on Facebook  

 

LOGO_Live4IT

Wie is Live4IT?

Rene_Jonker

Mijn naam is René Jonker-Kroon en ik ben de eigenaar van Live4it.

Ik ben getrouwd met Mariëlle Kroon-Jonker en we wonen in het mooie Westzaan.

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de IT als Technisch Consultant.

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in de IT Service Management Tools, voornamelijk Service Desk Express (SDE), ging het toch 'kriebelen' om wat 'creatiever' bezig te zijn. Uiteindelijk ben ik in de wereld van de websites terecht gekomen.

In dit vakgebied kon in mijn creativiteit volledig kwijt waardoor mijn energie weer goed ging stromen. Tevens kwam ik erachter dat er, vooral bij ZZP-ers, een grote behoefte is aan betaalbare websites. Men wil  graag iemand hebben die niet alleen maar een pagina met knopjes maakt, maar ook daadwerkelijk meedenkt met de klant en daarbij kritische vragen durft te stellen. Het opzetten van een website is namelijk een heel proces waarbij de klant ook langzaam mee mag 'groeien'.

Het met de klant meedenken en samen naar een einddoel toewerken is iets wat mij erg aanspreekt. Dit is dus ook de werkwijze die je bij mij kunt verwachten. 

Ik ben er van overtuigd dat ik een meerwaarde kan leveren op het gebied van Webdesign, en dan voornamelijk op het aanbieden van een totaal pakket. 

Dus één adres voor alles wat met je site te maken heeft voor een scherpe prijs, zonder kleine lettertjes en van hoge kwaliteit. 

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het opzetten van mijn eigen bedrijf Live4it.