Follow me on Twitter  Follow me on Facebook  

 

LOGO_Live4IT

ZZP Starters pakket

zzp_pakket

Omdat een eigen zaak al genoeg geregel is wil je je website laten ontwikkelen en hosten bij één partij, maar het beheren van de inhoud van je site houd je liever in je eigen hand.

Special voor ZZP-ers heeft Live4IT nu een zéér aantrekkelijke aanbieding. Het betreft een pakket met daarin een Website met CMS, een 1 op 1 training "Beheer je eigen site" en 1 jaar lang hosting met domeinnaam.

Wat zit er allemaal in deze aanbieding?


Checkbox_small

Ontwikkeling website

Bullet_Orange_small

Het ontwerp van de website

Bullet_Orange_small

Het vertalen van dit ontwerp naar het Content Management System (CMS) Joomla zodat de inhoud van de site later eenvoudig zelf aangepast kan worden.

Bullet_Orange_small

Het installeren en configureren van de website zodat de gehele site probleemloos werkt na oplevering.

Bullet_Orange_small

Tijdens het ontwikkelen van de site zal er constant gestreeft worden naar een zo hoog mogelijk ranking bij zoekmachines zoals Google. Dit proces heet Search Engine Optimalization (SEO).

Bullet_Orange_small

Tijdens de ontwikkelfase zal Live4IT intensief met de klant communiceren over de tussenresultaten. Eventuele ontwikkel versies van de site zullen op een (ontwikkel) omgeving beschikbaar worden gesteld aan de klant. Op deze wijze 'ziet' de klant de site 'groeien' en ontwikkelen. Er is vaak gebleken dat een klant dit een prettige manier van werken vind.

 

Checkbox_small

één Domeinnaam inclusief Hosting pakket voor 1 jaar

Bullet_Orange_small 1 domeinnaam (.be, .nl, .eu, .com, .net, .org, .biz of .info)
 
 
Bullet_Orange_small Basis Hosting pakket van Live4IT
 
 
Bullet_Orange_small Natuurlijk zit hier ook E-mail bij voor het gekozen Domeinnaam. (onbeperkt aantal E-mail adressen!)
   
Bullet_Orange_small Na dit 1ste jaar kost de Hosting van deze Domeinnaam (inclusief E-mail) slechts 60 euro per jaar inclusief BTW!

 

 

Checkbox_small

Training "Beheer je eigen website"

Bullet_Orange_small Een training "Beheer je eigen website" bij de klant op locatie (ook bij Live4IT mogelijk indien de klant daar de voorkeur aan geeft).
 
 
Bullet_Orange_small Géén algemene Joomla training, maar specifiek op de omgeving van de klant. Dus een training waar je echt wat aan hebt!

Wat zit er niet in deze aanbieding?

Warning De klant dient zelf de inhoud (teksten,foto's, filmpjes e.d.)  aan te leveren die op de site geplaatst dienen te worden.

 


Wat is de prijs van dit ZZP pakket?

Actie_ZZP2012 Meer informatie over deze aanbieding? Of wil je dat er vrijblijvend contact met je wordt opgenomen, om te kijken of Live4IT iets voor je kan betekenen? Vul dan het contactformulier in.

 

(*) Er zal eerst een gesprek worden aangegaan om een beter inzicht te krijgen in je wensen en eisen van de website. Daarna zal er bepaald kunnen worden of dit binnen deze aanbieding valt. Een website met 100 pagina's kost natuurlijk veel meer ontwikkeltijd dan een website met 10-15 pagina's. Maar de meeste ZZP websites vallen wel binnen deze aanbieding.